Scrisoare către oameni

vineri, 28 noiembrie 2014

sursa: http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/
Dragă cititorule,


              Azi, îți cer să fii mai bun cu apropele tău și cu tine, să nu rămâi indiferent la suferința din jurul tău și să vindeci prin mica ta putere aceste două suflete: Yanis și Rareș, doi gemeni, care suferă de retinopatie de prematuritate și au nevoie urgentă de un tratament operatoriu în America. Retinopatia de prematuritate, cunoscută în trecut și ca 'fibroplazia retrolenticulară', este o afecțiune de natură oftalmologică ce afectează nou nascuții prematur și se caracterizează prin dezvoltarea anormală a unor vase sangvine la nivelul retinei, vase care pot determina cicatrizări și chiar deslipire de retină în cazurile grave. 
                 Te invit să-ți deschizi sufletul și să sprijini acești părinți de îngeri, distruși ei înșiși de boala micuților bebeluși. Deținem puterea de a schimba aceste două destine și de a ajuta acești micuți să-și vadă mama, căci  Yanis și Rareș au suferit arderea totală a retinei din cauza neglijenței medicilor, iar în urma mai multor controale, diagnosticul final este cel de retinopatie de prematuritate stagiile 4 și 5 și numai la Clinica William Beaumont din Detroit, Statele Unite ale Americii li se mai poate reda vederea micuților, ce trebuie operați urgent în luna februarie.
               Ei nu se pot bucura încă de contactul vizual cu femeia ce le-a dat viață, nu pot să-i zâmbească, iar împreună deținem lumina miracolului ce-i poate scoate din întunericul atât de brutal al bolii.
            !!!!!!De reținut că: Pentru fiecare donație de minim 10 lei fiecare donator primește reduceri între 2.5%-15% la 16 magazine online, printre care se numără: Wonder Baby, Luxury Grooming, Superbebe Shop, Joy Joy, Decorativ Art, Chic a Porter, Pantiofiorul Fermecat.

                  În speranța că vei asculta îndemnul meu, numai bine!


”Omule! Sufletul devine trup când mănânci; trupul devine suflet când gândeşti.”- (aforism de  din Legile morale şi politice)

O campanie: blogawards
Dacă ai blog, participă și tu aici: http://www.blogawards.ro/campania-salveaza-o-inima/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS