Alege ținuta așa cum ești tu...

vineri, 30 septembrie 2016

      Te-ai gândit vreodată la cum ar arăta rochia visurilor tale? Pentru noi femeile, pare că niciodată garderoba nu este destulă. Niciodată nu găsim în maldărul de haine și încălțăminte ținuta evenimentului la care ne dorim să participăm, chiar dacă dosim acolo lucruri pe care poate nu le-am purtat vreodată și nici n-o vom face. 

      Niciodată un bărbat nu poate înțelege de ce atâta bătaie de cap chiar și pentru o simplă ieșire în oraș, unde ar trebui să ne îmbrăcăm comod, să ne simțim bine, nu să stăm ca pe ghimpi. Pentru el e foarte simplu: duș, parfum, puțin gel de păr și tricoul adidas din dulap. Dar femeile sunt mult prea preocupate de ce-o să zică lumea, vor să îl facă mândru pe cel pe care-l țin la braț, chiar dacă acesta nu conștientizează asta. Cum poți să fii cât mai naturală într-o lume plină de măști? 

     Uneori ne dorim să ieșim din anonimat atât de tare, încât o dăm în penibil. Uităm cu adevărat cauza pentru care am ieșit în lume în ziua aceea: să ne distrăm, să facem o escapadă din cotidian, să ne simțim comod alături de cei dragi, nu să pozăm fashion, să defilăm ca la parada modei prin localuri. Puțin îmi pasă de criticile celor din jur, iar dacă acei critici fac parte din cercul de prieteni, ar trebui excluși. Înseamnă că nu îmi sunt chiar prieteni, că nu mă cunosc cu adevărat sau nu sunt pregătiți să mă accepte așa cum sunt. La fel vă sfătuiesc și pe voi să faceți, fetelor! Îmbrăcați-vă cum vă simțiți libere, frumoase!

       
 Answear are pregătite câteva rochii de damă care mi-au intrat la suflet. V-am mai spus și aici că ANSWEAR înseamnă defapt locul unde cele mai moderne și cunoscute 200 de mărci ale lumii  pun la dispoziție atât domnilor, cât și doamnelor o gamă infinită de îmbrăcăminte și accesorii care ies din tipar. 

Vă prezint astfel 5 rochii Answear,  cu care eu aș ieși din casă la diferite ocazii:

- O petrecere pe cinste sau nunta celor mai buni prieteni ar fi un motiv numai bun de purtat rochia Mesh, din colecția Missguided, un model în cloș, confecționat din tricot neted. Fiind neagră, se poate asorta cu orice și nici nu scoate în evidență imperfecțiunile corpului.


- Când vine vorba de cumpărăturile pentru cina în familie, potrivită mi se pare rochia Casey, din colecția Diesel. Țesătura ornamentală realizează un aspect copilăresc, iar rochia inspiră simplitate, delicatețe și inocență, tocmai ceea ce trebuie să reflecte o femeie.


- Un interviu de angajare poate fi trecut cu brio dacă alegi rochia Ciciliano, din colecția Silvian Heach. Este mulată pe corp, o combinație clasică de alb cu negru care-ți conferă încredere în tine și dă bine în fața angajatorului.



- Plimbarea de seară cu prietenele, urmată de statul la taifas la o cană de ceai este tot ce îți trebuie pentru a te relaxa după o zi încărcată, dar...îți mai trebuie ceva: rochia Condove, din colecția Silvian Heach. Vaporoasă, deosebit de comodă, dar totodată elegantă datorită modelului drept va stârni curiozitatea printre prietenele tale.



- La întâlnirea cu partenerul de viață, poți atrage atenția și fără îmbrăcăminte vulgară. Rochia din colecția Simple are o țesătură netedă, o culoare ce nu te dezavantajează deloc și pune destul de bine în evidență senzualitatea.


De azi înainte este timpul să te simți frumoasă în felul tău, să ai încredere în tine, să-ți depășești limitele, pentru că ai un aliat de încredere: Answear.ro! 






Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS