Care este cu adevărat prețul corect al sănătății?

luni, 9 februarie 2015

Ai putea crede că el nu există. Sănătatea e un dar ce se alterează repede și chiar ireversibil, dar putem totuși să ne asigurăm un minim de confort minții și trupului, astfel încât echilibrul celor două să nu fie în declin. Din ce în ce mai mulți oameni sunt bolnavi de rutină, lucrează până târziu, încercând să-și depășească limitele. Societatea este într-o continuă schimbare alarmantă, ce dă peste cap orice ceas biologic, oricât de complex ar fi construit el. Trebuie să ne adaptăm.
Lucrul la birou obosește ochii, strică postura corpului, distruge neuroni, creează stres. Dar nu numai job-ul este factorul ce-ți poate altera sănătatea. Și tu ești cel mai mare dușman al propriului echilibru. Când corpul tău cere somn, faci cafea și refuzi să-i oferi o clipă de odihnă, când ochii tăi devin încețoșați de la atâta privit la computer, tu te chinui să termini actele pentru șef, sperând la o promovare sau nu te saturi de navigat pe Facebook, ca să fii la curent cu toate știrile din bloc. Când oasele tale devin tot mai grele și au nevoie de mișcare, cauți ușor scuze ieftine să le alini suferința: lipsa de timp, abonamentul prea scump la sală. Dacă stomacul tău imploră alimente mai ușor de digerat, nu te poți lăsa fără să te înfrupți din uleioasele fastfood-uri, la care ai putea jura pe Sfânta Scriptură că ajungi odată la deceniu, care pentru tine e echivalentul la doar 10 zile și nu ani. La toate te faci doctor și știi să le dregi cu unguente, pastile și alte leacuri transmite din ureche-n ureche. Tu deții controlul, tot tu provoci haosul. Pe lângă toate astea, peste tot există scaune...care ne pot fi inamici, nu numai prieteni. Au fost scoase pe bandă rulantă, cu miile, fără a ține cont de vreun criteriu de vârstă sau înălțime, ci doar de șezut.
Noroc că mai există și ajutoare de nădejde, care să te facă să te bucuri de confort, să reducă din durerile de spate, în timp ce tu-ți faci veacul sau treaba la computer. Scaunele cu masaj au fost concepute spre a-ți oferi o escapadă din cotidian către relaxare, câteva minuțele pe zi, după cum îți permite timpul. Îmbinând eleganța cu pielea ecologică mată, neagră, rezistentă la uzură, fotolii sau scaunele cu masaj prezintă o rezistență sporită datorită cadrului de oțel mascat de lemn atât la nivelul bazei, cât și al brațelor. Vă pot spune că, spre exemplu, Scaunul MAS 038 dispune de funcție de recliner, ce permite spătarului și suportului de picioare să culiseze în 6 poziții distincte, în funcție de dorința utilizatorului,  până aproape se transformă în pat, permițând o înclinare de aproximativ 160 grade, între șezut și spătar/suport de picioare. Sună grozav nu?

Dar nu numai biroul are nevoie de un scaun sau fotoliu în care să te simți cu adevărat ”binecuvântat ” . Îți poți spori confortul chiar și în bucătărie, imediat după ce ai preparat masa pentru tine și cei dragi și ai nevoie să te relaxezi savurând gustoasele alimente. Mi-a plăcut design-ul acestor scaune de bucătărieBUC 172, care sunt catalogate ca fiind piese mici de mobilier, dar cu un rol important în mozaicul interior atât al bucătărie, cât și al barului dumneavoastră. Concepute în stil modernist datorat cadrului metalic cromat, dar cu influențe retro datorate pielii ecologice mate utilizate în realizarea șezutului și spătarului ele  au fost testate chiar și pentru greutăți de 100 kg. 
Fie că îți dorești relaxare totală în confortul propriei case, vrei să-ți menții sănătoasă postura corpului în orice cameră din căminul tău sau vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu niște cadouri utile și durabile, la ScauneOnline.ro poți beneficia de toate acestea. De ce să apelați tocmai la ei? Pentru că sunt răbdători cu clienții și concep modele adaptate pe nevoile lor, iar dacă ești din Constanța poți să testezi produsele, la primul magazin de scaune din acest oraș, situat pe strada Dezrobirii nr.118, bl.IS5, parter. Comenzile se pot efectua fie prin e-mail, sau pe site, adăugând pur și simplu produsul dorit în coșul de cumpărături și completând un formular. Clienții ScauneOnline.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile calendaristice de la primire lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar firma va înapoia contravaloare comenzii în termen de cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Te bucuri de asemenea și de livrare gratuită în 24-48 de ore.  Abia aștept să-mi spui ce tipuri de scaune ți-ai achiziționat, iar dacă ești nehotărât poți vizualiza pe site cele mai vândute modele ca să-ți faci o idee. 
Ori că vrei să îți sporești confortul în living, bucătărie, birou, în camera copilului sau vrei să închiriezi scaune pentru conferințe, aici ai răspunsul!

O campanie: BlogAwards


Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS