Ai blog și îți plac provocările? Participă la campania BlogMărțișor și câștigă premii în valoare totală de peste 10000 lei!

joi, 12 februarie 2015

Antrenează ”bloggerismul” din tine cu cel mai important concurs al lunii martie. Primăvara vine la BlogAwards cu premii care să răsplătească eforturile tuturor bloggerilor ce se angajează în această competiție la nivel național. Demonstrează că ești cel mai bun și vei fi premiat pe măsura așteptărilor. După alte campanii la fel de reușite și cu premii care de care mai frumoase: Toamna Bloggerilor, Crăciunul Bloggerilor, Valentine's Day, iată că a venit și clipa lansării BlogMărțișorului 2015. Că să vă conving că nu spun povești de adormit puști, vă prezint câteva din lucrurile câștigate de mine, participând la campaniile anterioare.



Blogatu says:
Ai blog și îți plac provocările? Participă la cele 9 concursuri din cadrul campaniei BlogMărțișor și câștigă! Click pe titlul fiecărei campanii în parte pentru a accesa regulamentul și pentru a participa!
 photo BlogMartisor_zps70754d3d.png

Campania BlogMărțișor se încheie pe 10 Martie 2015. Verificați cu atenție perioadele de desfășurare ale fiecărui concurs individual. Unele concursuri individuale se încheie mai devreme (Campania Evolio se încheie pe 3 Martie), iar altele se încheie mai târziu (Campania El Torito se încheie pe 10 Martie).
Ce trebuie sa faci, dacă dorești să participi la campania BlogMărțișor:

1. Scrie un articol de promovare a evenimentului BlogMărțișor de minim 100 de cuvinte în care să introduci un link către pagina http://www.blogawards.ro/ și un link către pagina evenimentului.
2. În articolul tău poți publica detalii din regulamentul campaniei BlogMărțișor.
3. Promovează articolul pe facebook (postarea să fie publică) și twitter (opțional) cu hashtag-ul #roblogawards și înscrie link-ul postării în formularul de pe această pagină.
TUTORIAL: Pentru a vedea un link de postare facebook se face click dreapta pe data postării și se copiază link-ul.
4. Participă la minim 75% din campaniile individuale BlogMărțișor pentru a putea câștiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri în Clasamentul BlogMărțișor.

Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Câștigătorul campaniei va primi un Cadou Romantic Vitabox în valoare de 785 lei.
Acest cadou reprezintă o minivacanță preplătită pentru una sau două nopți și cu cina inclusă pentru două persoane. Beneficiarul cadoului alege una dintre destinațiile incluse în cadou (vezi online) și realizează rezervarea la hotelul partener înainte de 31 Decembrie 2015.


Campania se încheie pe 3 Martie 2015
Câștigătorul campaniei primește o tabletă Evolio Axis 7″ HD.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Locul 1: 300 lei
Locul 2: o cina romantică pentru 2 persoane în valoare de 200 lei
Locul 3: o masă boierească în valoare de 100 lei La Conac
Pentru toți bloggerii care participă la concurs câte o invitație în care este inclus un desert la alegere și o cafea.


Campania se încheie pe 10 Martie 2015
Locul 1: 450 lei cash
Locul 2: voucher de 200 lei pentru consumație la restaurantul El Torito
Locul 3: sticlă de tequila
Toți participanții primesc câte un voucher de 50 lei pentru consumație la restaurantul El Torito și un sticker cu El Torito.


Campania se încheie pe 2 Martie 2015
Locul 1: 500 lei
Locul 2: 300 lei
Locul 3: 200 lei


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Locul 1: suma de 300 lei
Locul 2: suma de 100 lei
Locul 3: un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături din magazinul GemSale
Locul 4: un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături din magazinul GemSale


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Campania se încheie pe 8 Martie 2015
Autorul celui mai reușit articol primește un voucher de 1000 lei pentru cumpărături din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.


Regulament

1. Bloggerii înscriși în Campania BlogMărțișor pot alege la ce campanii participă (un blogger poate participa la o singură campanie, la două sau la toate campaniile). Dacă un blogger participă la o singură campanie, poate câștiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
2. Clasamentul concursului BlogMărțișor se realizează în funcție de notele primite de la fiecare sponsor în parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecărui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel că lupta va fi foarte strânsă.
3. Premiile fiecărei campanii individuale vor fi acordate de către sponsori, în termen de 45 de zile de la finalizarea jurizării.
4. La acest regulament se adaugă regulile prevăzute în fiecare campanie individuală din cadrul BlogMărțișor. Campaniile individuale participante vor fi aunțate pe această pagină cu link către campanie în partea superioară a acestui articol.
5. Un blogger se poate înscrie cu minim unul și cu maxim trei articole. Sponsorul jurizează fiecare articol în parte și acordă o notă de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecărui articol. Articolul cel mai bine notat (dacă bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecărei campanii individuale intră în calcul pentru clasamentul campaniei BlogMărțișor.
6. Noi sponsori se vor alătura Campaniei BlogMărțișor pe parcursul desfășurării acesteia.
Participă și câștigă!


Multă inspirație și, drept susținere, puteți posta link-urile către articolele participante la campanii scrise de voi printr-un comentariu, iar eu le voi da share, like sau comenta. Asfel ne putem crește șansele de câștig împreună, putem comunica și învăța unii de la alții despre arta de a deveni cei mai citiți bloggeri. Succes!

Share Button

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS