Timp prea scurt, mâncare bună

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Vi s-a întâmplat vreodată să vi se facă foame și să nu știți la cine să apelați pentru a comanda acasă sau la lucru cele mai delicioase mâncăruri? 
Trăim în secolul vitezei, iar timpul nostru este tot mai limitat. Din dorința de a ne realiza o situație financiară mai bună pentru noi și cei dragi suntem tot mai ancorați într-o rutină vicioasă, ce nu ne mai permite să mai avem și timpul necesar de a prepara întotdeauna mâncare. Dar mesele zilei nu trebuie neglijate, ele trebuie respectate cu sfințenie, indiferent unde ne aflăm când se face ora prânzului sau ora altor mese din zi. Prin serviciul online FoodPanda te poți bucura de informații despre cele mai bune restaurante din orașul tău și nu numai. Vei ști ce să mănânci doar cu un simplu click. Și dacă te conectezi de pe telefon, vei beneficia de o platformă prietenoasă, specifică Android și iOS, ușor de utilizat. Ce mi se pare interesant este și filtrul care te ajută să navighezi mai bine pe site, astfel îți poți alege cu ușurință: ce tip de mâncare preferi, ce reduceri sunt, dacă se poate plăti online sau dacă respectivele localuri primesc vouchere și poți afla prețul fiecărui meniu, programul de lucru al restaurantului, adresa, eventuale taxe de livrare, precum și timpul de livrare.
Era necesar un astfel de serviciu, care este în fază incipientă, dar sunt sigură că se va bucura de un real succes și se va dezvolta frumos, va fi plin de recenzii, iar tu vei ști ce clasament să-ți faci, specific gusturilor tale, când vine vorba de alegerea locului de unde comanzi. 
Dacă mergi să vizitezi alt oraș, vei ști din recenzii restaurantelor din zona respectivă, de unde să-ți comanzi mâncarea, nefiind familiarizat cu locul și te vei bucura de cele mai pătrunzătoare arome.
Nu trebuie să fii neaparat la job atunci când utilizezi site-ul. Poți face o surpriză destul de ușor celor dragi, în timp scurt (știm cât e de prețios) dacă e vorba de o aniversare sau o masă de duminică în familie. Poți satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. 
  • Specific orașului meu, am găsit : Pizzeria D`Agostino, Garden Pub, Vulcano Pizza etc.



O campanie: BlogPoint

Dacă vrei să participi și tu la acestă campanie destinată bloggerilor, te rog accesează: http://blogpoint.ro/campanii/sa-privim-in-viitor-cu-foodpanda-ro/ . Poți specifica dacă vrei de unde ai aflat de acest concurs, m-ar ajuta foarte mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS