Natura în cea mai bună formă pentru pielea ta

sâmbătă, 11 octombrie 2014





Sâmbătă bună, dragilor. Începând de astăzi m-am gândit să mă descotorosesc de produsele cosmetice banal de “sintetice” pe care le-am achiziționat în speranța că-mi vor oferi ten pufos și luminos, piele de bebe și alte bla bla de fete. Mi-am dat seama că unele creme cu aloe nici n-au văzut măcar cum arată această plantă, iar ambalajele drăguțe țin doar să atragă clientela și să mascheze ingredientele “de laborator” folosite și pe care te chinui a le descifra de pe etichete.
În schimbul lor, m-am pus pe utilizat produse cosmetice naturale, “ca la mama acasă”, iar sfatul meu pentru doamne și domnițe și nu numai este să apeleze cu încredere la cei de la Marillys, la care totul a pornit din pasiunea de a prepara produse 100% bio, inițial destinate bebelușilor și s-a transformat într-o afacere durabilă de produse cosmetice la prețuri foarte avantajoase.
Tot la ei poți afla care sunt secretele naturii în privința înfrumusețării și cât de valoroase sunt plantele în tratarea anumitor imperfecțiuni.

Există un adevărat maldăr de avantaje când vine vorba despre produsele cosmetice bio, iar cele mai esențiale pentru mine ar fi:

a)      ingredientele care fac parte din “cufărul” naturii, nu se prelucrează prin procedee chimice ce le-ar putea altera calitățile vindecătoare, făcându-le să-și piardă din substanțele nutritive atât de benefice pielii;
b)      sunt ideale indiferent de tipul pielii sau tonul ei;
c)      prezintă o siguranță sporită a utilizării- datorită faptului că nu prezintă diverși compuși chimici sintetizați nu vor provoca niciodată erupții sau mâncărimi ale pielii;
d)      o gamă largă și variată la dispoziția ta;
e)      preț avantajos, comparativ cu produsele realizate pe cale industrială;
f)       fără efecte secundare, cum ar fi apariția coșurilor sau iritații ale pielii;
g)      fără teste pe animale, deci fără conținut de substanțe dăunătoare; ( nu necesită teste)

Este vital să ne protejăm pielea, care este cel mai mare organ protector al corpului nostru și care trebuie menținută mereu în stare optimă. Cu cât folosim mai mult produse cu un conținut “exagerat-chimic” cu atât pielea noastră își modifică proprietățile nu tocmai în sensul pozitiv.
Dacă vrei să faci un cadou de bun gust și totodată util “femininului” din viața ta este timpul să alegi chițibușuri din gama Marillys, un adevărat ajutor al pielii.
Mirosurile delicioase și proaspete, precum și siguranța utilizării acestor produse vă vor face să înlocuiți gama de cosmetice pline de substanțe chimice.

Pășește în fabrica naturii, unde poți găsi creme și loțiuni faciale, creme antirid, săpunuri și muulte ale surprize. 

·         Ce părere ai despre produsele bio? Au ele efectul dorit de fiecare dată?

O campanie: BlogAwards
Ai un blog? Te poți înscrie și tu în această campanie și vei primi garantat un set de produse cosmetice naturale. Detalii aici!

Un comentariu:

  1. Revenirea la natura ne poate ajuta trupul. Si eu folosesc produse naturale cat pot de mult, si cat imi permite buzunarul!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS