Mâncare pentru copii mofturoși

marți, 7 octombrie 2014


Sunt mulți copii care sunt foarte mofturoși la mâncare și, de cele mai multe ori, tot aceștia sunt cei care vor să mănânce doar mâncare nesănătoasă. Aceasta este cea la care se face reclamă în pauzele desenelor, așa că este cea mai atrăgătoare pentru ei. Și aici vorbim de copiii de la 3 ani în sus, care înțeleg ce se întamplă la televizor.


Tocmai de aceea, trebuie să deveniți tot mai inventivi în încercarea voastră de a-i hrăni cât mai sănătos, motiv pentru care apar imagini ca cea de mai sus. Mâncarea, oricât de sănătoasă ar fi, trebuie să arate cel puțin la fel de bine ca și cea nesănătoasă, dacă nu chiar mai bine, ca să fie interesați copiii de ea. În plus, trebuie să fiți tot mai inventivi și în privința înlocuirii dulciurilor cu deserturi sănătoase dar care să aibă gust la fel de bun ca cele pline de zahăr și e-uri.

Mâncare pentru copii în Brăila, mai sănătoasă, găsiți și la Selgros. Așa că puteți să vă alegeți și de acolo o mulțime de produse sănătoase pentru aceștia. În plus, pentru orice a-ți găti voi, puteți lua de la Selgros ingredientele necesare. Și alegeți, în principal, produse bio.

Vă întrebați ce puteți pregăti sănătos și care să fie pe placul copiilor? Ar fi câteva preparate care să îi facă cel puțin curioși:

  •      Cipsuri de mere
  •      Griș cu lapte sub diferite forme și decorațiuni din gemuri și/sau fructe
  •      Coltunași cu brânză de vacă și smântână
  •      Pizza cu fructe
  •      Pastă de brânză sub diferite forme
  •      Dinozauri dulci cu lapte (paste fierte în lapte cu puțin zahăr)
  •      Orez în lapte cu gemuri și fructe
  •      Iaurt cu miere, nuci și fructe


Cred ca deja v-am făcut mintea să zburde printre lucrurile pe care le aveți în frigider ca să vedeți ce puteți realiza. Ce nu aveți, găsiți mereu la Selgros.

Selgros Brăila
Produse alimentare și nealimentare
Strada Râmnicu Sărat nr. 92B Brăila,810 166 , RO

Tel: 0239 602 000

Un comentariu:

  1. Atunci cand am avut grija de nepotei mei, m-am gandit cum sa ma joc cu ei, dar sa le ofer si mancare sanatoasa. Asa ca, am facut tot felul de masinute, elicoptere... din mancare. Dupa le-am mancat. Daca te joci, atunci ei percem ceea ce au in farfurie intr-un mod diferit.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS