Aleargă spre cer pentru îngerii bolnavi din jurul nostru

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Dragilor, vreau să vin cu o provocare foarte interesantă pentru voi. Pe data de 25 octombrie va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului SkyRun, organizată de către Raiffeisen Property International, smartatletic și Fundația HOSPICE Casa Speranței.
După cum bine știți (dacă nu, veți afla acum), proiectul SkyRun s-a bucurat de un real succes atunci când a debutat, iar de data asta vine cu și mai multe surprize pentru participanți (care au fost peste 600 la număr în ediția precedentă). Este pur și simplu o cursa contratimp, de alergare pe scari, în cea mai înaltă clădire din România-Sky Tower, care are nu mai puțin de 34 de etaje, 680 de trepte și 119 m ascensiune. La această cursă puteți participa și voi, contribuind astfel la dotarea și funcționarea spitalului HOSPICE, unitate construită în Parcul Plumbuita. Pe lângă faptul că vă veți menține în formă și veți cunoaște oameni pasionați de sport, veți veni în sprijinul adulților diagnosticați cu cancer în stadii avansate, precum și a copiilor cu diagnostic limitat de viață, care au nevoie de servicii medicale specializate de îngrijire. Nu în ultimul rând, vei putea admira Bucureștiul de la cele mai înalte “cote” urbane și vă veți bucura și de o premieră națională: Gabi Solomon va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scări și merită să-l susținem.


De știut că taxele de participare vor reprezenta donații 100% către cauza susținută și că locurile sunt limitate, iar dacă trupul îți permite nu rata șansa de a-ți depăși limitele și de a atinge cerul, urcând pe scări.

Vă încurajez și îi felicit pe organizatorii acestui eveniment pentru această  idee grozavă și drept încurajare pentru participanți: “Preţul succesului este munca grea, dedicarea la antrenament şi determinarea, chiar dacă vom câştiga sau pierde, vom ști că am dat tot ce e mai bun din noi pentru a reuși!” – Vince Lombardi.

Te invit să faci sport, să te angajezi într-o experiență unică urbană, căci avem o motivație bine întemeiată să o facem. Ajută-ți Aproapele cu propriile forțe fizice!! În caz că nu știai, mai mult de 5000 de oameni mor de cancer în fiecare an numai în București, iar în țară avem doar 5% din pacienții diagnosticați cu această boală care primesc îngrijire paliativă.

Câteva fragmente din prima ediție: 






Ce mai aștepți? Înscrie-te acum!










O campanie: blogalinitiative
Dacă ești blogger și susții această cauză, scrie și tu un articol referitor la SkyRun. Pe lângă faptul că sunt numeroase premii puse în joc, toți bloggeri se pot înscrie gratuit la evenimentul de mare amploare, întrecându-se într-un campionat separat al bloggerilor, unde pot câștiga premii foarte atractive. Detalii aici!



3 comentarii:

  1. Foarte interesanta initiativa. Felicitari organizatorilor pentru idee. Pana la urma toata lumea are de castigat, nu este chiar "o competitie".

    RăspundețiȘtergere
  2. O gradina mare, o mica poteca pentru plimbare, un mediu inconjurator cat mai natural ar fi ideal ingrijire bolnavi

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta bună sau rea contează pentru mine.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS